Zo stel je een goed scrumbord samen

Wanneer je een scrumbord gaat monteren, heb je het bord en de bijbehorende accessoires nodig. Als je op zoek bent naar een Scrum starterspakket, dan kun je producten uit Scrum Articles proberen. Klik hier voor meer informatie. Het opzetten van het scrumbord wordt volledig afgestemd op uw wensen bij het uitvoeren van een project. Meestal wordt een scrumbord gemaakt met behulp van meerdere kolommen. Het begint met een beschrijving kolom en eindigt met een achterstand kolom. Meerdere kolommen in het midden geven het proces aan dat moet worden doorlopen. U kunt deze kolommen invullen met verschillende accessoires die taak items weergeven volgens hun respectievelijke functies. Het gebruik van etiketten met verschillende kleuren en zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt kan u gemotiveerder en enthousiaster maken bij het uitvoeren van uw werk.

Enkele stappen om een ​​scrumbord samen te stellen

Er zijn drie stappen die je moet doen als je een scrumbord gaat maken. De eerste stap is het kiezen van een scrumbord dat past bij jouw wensen, of je nu kiest voor een blanco bord of een bedrukt bord. Je kunt voor het starterspakket kiezen, want je krijgt een scrumbord en alle bijbehorende accessoires. De tweede stap is om enkele punten te maken met behulp van de Scrum-accessoires die je eerder hebt geselecteerd. Het is een goed idee om het scrumbord en zijn accessoires uit te rusten met magneten om het gemakkelijker te maken om het ene label van de ene kolom naar de andere te verplaatsen zonder het te hoeven wissen en herschrijven. De derde stap is om uw scrumbord aan te vullen met informatie over tijd, personeel en andere noodzakelijke informatie.

Koop het meest geschikte scrumbord voor jou

Als je een scrumbord kopen, kies dan degene die het beste bij je past. Er zijn twee soorten scrumboards die je kunt gebruiken, namelijk plain board en printboard. Met blanco borden kunt u gemakkelijk het aantal kolommen invullen en aanpassen aan uw project behoeften, maar u zult meer tijd en moeite moeten besteden om ze te maken. Ondertussen zijn printplaten praktischer en kun je ze meteen gebruiken, maar niet alle kolommen die zijn afgedrukt, zijn geschikt voor elk project dat je uitvoert. Daarom moet u, voordat u koopt, eerst bepalen wat voor soort scrumboard het beste is en in overeenstemming met uw behoeften.