Warme pantoffels na een lange kantoordag voor dames van ZOO Footwear?

Pantoffels dames

Ja, het is weer de hoogste tijd voor een review. Deze keer lees je een review over de warme pantoffels voor dames van ZOO Footwear na een lange kantoordag. Als je van plan bent om wandelschoenen voor dames te kopen, dan bof je ook. Want ook deze hebben we getest. Voordat we ons oordeel over de wandelschoenen en pantoffels geven, lees je eerst wat de specificaties van deze twee schoeisels zijn.

Dit is er uniek aan de warme pantoffels voor dames van ZOO Footwear

Zoals gezegd begint dit artikel eerst met de specificaties van de warme pantoffels voor dames van ZOO Footwear en de wandelschoenen. Beide hebben andere voordelen wat ze zo speciaal maakt.

Warme pantoffels voor dames van ZOO Footwear:

  • Zijn gemaakt van leer
  • Hebben een soepele, rubberen zool
  • Zien eruit als hippe sneakers

Doordat de pantoffels gemaakt zijn van leer en ze een dunne, rubberen zool hebben, kun je er gemakkelijk even kort mee naar buiten. Bijvoorbeeld als je nog even de buurvrouw wilt aanspreken die op straat staat. De rubberen zool helpt ook tegen het glijden over gladde oppervlaktes in huis. Dus je valt niet zo gauw van de trap af, of maakt geen split als je loopt over de gladde tegelvloer. Veel pantoffels zien er echt als een pantoffel uit. Niet echt chic en stijlvol. Omdat de warme pantoffels voor dames eruit zien als modieuze sneakers, zie je er gekleed uit. Ook al ben je binnen in huis. Daardoor is het veel minder erg om de deur open te doen in je huiskleding. Je ziet er nog steeds prachtig uit.

Dan naar de wandelschoenen. Want je bent ook van plan om wandelschoenen voor dames te kopen. De wandelschoenen van ZOO Footwear zijn geweldig, omdat ze je voeten beschermen tegen iedere druppel water. Ze zien er hip uit, dankzij het verhoogde sneaker model. Als kers op de taart zijn ze ook te dragen door dames met hoge wreef of met zooltjes. De lange veters zorgen ervoor dat je de hippe schoen aanpast naar je voet. De binnenzolen haal je super makkelijk uit de schoen, zodat je eigen zooltjes erin kunnen. Maar er is meer. De wandelschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dus is er altijd een kleur die past bij jouw stijl.

Wandelschoenen voor dames kopen en onze ongezouten mening

Voordat je overgaat op wandelschoenen voor dames kopen, of de pantoffels bestelt, wil je onze mening weten. Ons team mocht beide schoeisels testen en dat is bevallen. Zo goed bevallen zelfs, dat we de warme pantoffels en wandelschoenen niet meer terug sturen. We houden ze lekker aan naar kantoor of in huis. Beide schoeisels krijgen van ons een gemiddelde 9 als cijfer. Ze zitten lekker, de pantoffels zijn extra warm door de wol. Daarnaast kregen we ontzettend veel complimenten toen we de wandelschoenen droegen naar kantoor. Wat wil je nog meer? Ga snel naar de website en bestel jouw wandelschoenen en pantoffels. Als je beide bestelt, is het bedrag van je bestelling boven € 150,-. Dat betekent dat de verzending gratis is!