Tip: voordelig pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

5Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de tip die ik ondernemers vandaag zou willen meegeven is de volgende: laat je eigen pennen bedrukken bij Maxpennen.nl. Pennen van Max kun je volledig customizen naar je eigen wens, naar wat bij jouw bedrijf of onderneming past. Je kunt niet alleen je eigen logo op de pennen laten bedrukken, maar ook kun je eindeloos variëren in vormgeving, bijvoorbeeld met een keur aan kleuren.

Talloze mogelijkheden voor het bedrukken van pennen

maxilia-logoIkzelf liet onlangs voor het eerst pennen bedrukken bij Maxpennen.nl, maar het is niet voor het eerst dat ik met het bedrijf te maken heb gehad. Immers, Max Pennen is onderdeel van het overkoepelende Maxilia, dat op zeer uiteenlopende terreinen allerhande relatiegeschenken verzorgt. Zo kun je bij Maxilia terecht voor mokken, tassen, aanstekers, paraplu’s, polo’s en ga zo maar door – dit is nog een kleine greep uit het aanbod van deze gigant in promotieartikelen. Voor welke productsoort je ook gaat, bij Maxilia weet je altijd het voordeligst uit te zijn – zowel in prijs als in levertijd.

6Dat is dan ook een goed argument om voor de pennen van Max te gaan. Voor slechts elf cent per stuk kun je de mooiste pennen al bedrukt hebben – en geloof me, zo voordelig krijg je het bij concurrenten niet. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld om de pennen in een kleinere oplage te bestellen (dan komt de stukprijs natuurlijk wel wat hoger te liggen) of om de pennen versneld te laten bezorgen. Altijd krijg je voor de daadwerkelijke druk plaatsvindt een drukproef in je mailbox, die je een bijzonder goede indruk geeft van hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal komen te zien. Zo zie je of je logo er goed opstaat, en of de kleuren goed overeenkomen met hetgeen jij in gedachten had. Als nieuwe klant bij Max Pennen kan ik zeggen zeer tevreden te zijn!