Goedkoop je notitieblokjes bedrukken?

P773541_1Ik kan toch wel zeggen met enig bescheidenheid dat veel ervaring heb met het vak ondernemen. Zo wordt ik dan ook regelt gevraagd om mijn mening of advies. Dit doe ik met veel plezier. Waar ik in het begin wel enig twijfels had over mijzelf, weet ik nu dat ik veel kennis over het vak heb. Het is ook gelijk een goede manier om te netwerken. Wanneer jij mensen iets gunt, ook al is dit een simpele tip. Dan staan zij in de toekomst ook voor jou klaar. Dit geldt natuurlijk ook voor jullie jonge ondernemers, helpt elkaar en zorg dat jullie gezamenlijk allemaal naar een hoger plateau stijgen. Vandaag heb ik ook weer een simpele tip voor jullie, namelijk notitieblokjes bedrukken. Hier heb je zelf misschien nog niet aan gedacht maar het voegt echt iets toe. Je ziet tegenwoordig binnen elk bedrijf op het bureau wel een post-it of notitieblok liggen. Wanneer er hier jouw logo of een boodschap op staat komt jouw bedrijfsimage sterker over. Ik weet het zelf ook, kan zoiets kleins toevoeging geven, nu ja dus!

Extern gebruik van notitieblok of post-it

maxilia-logo

Een post-it of notitieblokjes bedrukken kan ook zeer goed voor een beurs. Als jij in contact komt met klanten dan kun jij deze uitdelen en zo raken zij in contact met jouw bedrijf. Als zij dit vervolgens dagelijks gebruiken, vergeten zij jouw naam zeker niet. Zo kan je als het ware een top-of-mind creëren. Een top-of-mind houdt in dat als iemand zegt wasmiddel, aan welke merknamen denkt hij dan. Als in dit geval jouw bedrijfsnaam boven in zijn hoofd komt te staan, dan heb je bereikt wat je wil bereiken. Verder heeft Max Giving nog vele andere kantoorartikelen, en ook deze kunnen bedrukt worden. Dus doe hier je voordeel mee.

2374_notitieboekjes-kleine-oplage