Dit is waarom lichtreclame zakelijk zo belangrijk is

Heerenveen is een van de grotere steden in het Noorden van het land en een knooppunt van verkeersroutes. Er komt dus veel verkeer langs en voor bedrijven is het dus belangrijk om op te vallen. Dat kan het beste met lichtreclame. Die wordt in grote letters op het dak of aan de gevel van je bedrijfspand gemonteerd. Lichtreclame op de gevel is vanaf een grote afstand zichtbaar. Wie nog geen bedrijfspand heeft kan proberen dat op een strategische plek neer te zetten. Dat leidt ertoe dat het publiek jouw bedrijf als referentiepunt gaat gebruiken.

Professionele uitstraling

Van alle soorten gevelreclame heb je de meest professionele uitstraling door gebruik te maken van grote verlichte doosletters. Door een luxe type letter te kiezen, die op een opvallende manier wordt uitgelicht, stijgt je naamsbekendheid onherroepelijk. Want je bent dan vanaf een grote afstand te zien. Als je graag zo’n soort gevelreclame wilt kun je voor advies het beste contact opnemen met lichtreclame Heerenveen. Naast een grote hoeveelheid technische kennis over het plaatsen van deze verlichting heeft men daar ook veel verstand van de verschillende soorten letters die beschikbaar zijn.

Alternatieven voor gevelreclame

Het is niet in alle gevallen mogelijk om verlichte gevelreclame op een bedrijfspand te plaatsen. Soms is dat verboden, maar soms heeft het ook geen zin vanwege de plaats of de vorm van het pand. Een enkele keer zit een bedrijf in een pand met een grote architectonische waarde. Dan is het zonde om daar gevelreclame op te maken. Voor dit soort situaties is reclame door middel van een verlichte reclamezuil een mooi alternatief. Bedrijfspanden die op een lastige locatie staan kunnen er zelfs voor kiezen om de reclamezuil op enige afstand te zetten. Met richtingborden worden bezoekers dan naar het juiste gebouw verwezen.

Technische aspecten

Verlichte reclame werkt uitstekend, maar heeft als nadeel dat er technisch wat eisen zijn. Om het energieverbruik te beperken moeten er LED lampen of neonverlichting worden gebruikt. De verlichting moet bovendien tegen een stootje kunnen, want bij een storm kan verlichte gevelreclame behoorlijke klappen krijgen. Ook moeten de technische onderdelen vochtbestendig zijn. Niets is immers zo lelijk als een lichtreclame waarvan niet alle letters worden verlicht.