Wil jij meer groeien met je bedrijf? Bekijk de businesscoach

Tibor.nl kun je bezoeken voor een nieuw stukje gereedschap en innovatie in de ondernemerswereld: de business coach. Deze coach helpt jou met jouw bedrijf. Zonder een business coach is het veel moeilijker om de volledige potentie van je bedrijf te realiseren. Een business coach is tegenwoordig een vereist onderdeel van een bedrijf tenzij één van de volgende dingen van toepassing zijn op jou: je bent geniaal en/of je hebt heel veel geld. Beide zijn waarschijnlijk niet het geval dus bereik je jouw doelen door hulp van anderen. Je bent als persoon een aantal dingen nodig voor de groei van je bedrijf en de business coach helpt jou met het realiseren van deze dingen.

Wat heb je nodig voor groei van je bedrijf?

Wat je allemaal nodig bent voor de groei van je bedrijf is een hele lange lijst aan dingen die neerkomen op drie dingen: geld, logistiek, en tijd. Als deze dingen zijn nodig om een bedrijf te laten groeien en een business coach kan je echt veel helpen met deze dingen. Dat je geld nodig bent is logisch natuurlijk. Als je alleen genoeg geld verdient om alles te kunnen betalen en om van te leven is er weinig ruimte voor uitbreiding. Logistiek wordt vaak over het hoofd gezien en is een gebied waar een business coach veel kan betekenen voor je. Logistiek beslaat alle onderdelen van organisatie en wanneer je jouw bedrijf wilt laten groeien is een goede organisatie belangrijk. Je kunt misschien een bakkerij in je eentje runnen zonder echt veel organisatie maar als je 20 mensen onder je hebt moet je toch wel wat overzicht kunnen hebben.

Geen tijd

Het was je misschien al opgevallen maar ik heb tijd weggelaten in de vorige pagina. Dat was express. Tijd is namelijk datgene waar alles misgaat. Je kunt zoveel willen en hard werken als je kunt maar aan het einde van de dag heb je maar beperkte tijd. Veel mensen zeggen dat je jouw tijd kunt optimaliseren door goede organisatie maar eigenlijk zijn twee andere factoren veel belangrijker voor genoeg tijd hebben: rust in je hoofd en uitbesteding. En niet geheel ontoevallig helpt een business coach jou met deze twee factoren. Veel mensen maken zich zoveel zorgen over mislukking dat ze niet meer productief kunnen zijn waar het er toe doet.