Voordelen led bedrijfsverlichting

led bedrijfsverlichting

Er zijn heel wat voordelen te ervaren als je keuze uit gaat naar led bedrijfsverlichting. Je wil toch ook dat werknemers zich goed kunnen concentreren, dat het ziekteverzuim verlaagd kan worden en dat de productiviteit omhoog gaat? Allemaal goede redenen dus om hierin te investeren en dat kan vandaag nog. Maar eerst maar eens kijken wat de voordelen verder zijn, zo heeft LED bijvoorbeeld geen schadelijke stoffen, wat ook weer het bedrijf en het personeel ten goede komt!

Iedere dag weer zal je bloot worden gesteld aan de goede verlichting en aan alle bijkomende voordelen. Het heeft op veel factoren invloed en dat is in jouw geval alleen maar positief!

led bedrijfsverlichting

Mogelijkheden led bedrijfsverlichting

Maar wat zijn dan alle opties als je led bedrijfsverlichting wil toepassen binnen je bedrijf en wat zijn de kosten? Daar kom je maar op een manier achter en dat is door je hierin te verdiepen. Je zou een offerte aan kunnen vragen, geheel vrijblijvend, dan zie je wat de investering je gaat kosten. Maar je moet dat dan eens omrekenen naar hoeveel je gaat besparen.

Als je namelijk TL gaat vervangen voor LED, dan wil dat zeggen dat je volop gaat besparen op de energiekosten, namelijk een gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van 65%. Maar ook op het onderhoud kan er flink bespaard worden, door de lange levensduur (PRO segment 100.000 uur).