Bosman Reklame

Met lichtbakken kun je jouw reclame-uitingen tonen aan de buitenwereld. Een ideaal middel om te gebruiken, wanneer je meer naamsbekendheid wilt voor jouw bedrijf. Heb je ook interesse om een lichtbak aan te schaffen met jouw reclame? Bosman Reklame is gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten lichtbakken voor jouw reclame. Bij deze partij vind je lichtbakken uit geanodiseerd aluminium of kunststof in elk gewenst formaat.

Mogelijkheden lichtbakken

Wanneer je lichtbakken wilt hebben voor jouw reclame-uitingen, dan zijn er diverse mogelijkheden. Allereerst kun je kiezen uit verschillende afmetingen. De diepte van de bakken kan variëren. Zo bedraagt de standaard diepte 20 cm, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een diepte van 17 cm, 14 cm of 10 cm. Ook wat betreft de kleur zijn er verschillende opties. Standaard zijn de bakken rondom van een zilvergrijze kleur, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur. Tevens is het mogelijk dat de profielen worden gepoedercoat in jouw gewenste RAL-kleur.

Bosman Reklame

Lichtbak met LED verlichting

De lichtbakken van Bosman Reklame zijn voorzien van LED verlichting. Hierdoor ontstaat er een mooie optimale lichtverdeling. Het grote voordeel van LED is dat dit erg energiezuinig is, wat als voordeel heeft dat er weinig stroom wordt verbruikt. Dit is hartstikke goed voor het milieu.

Montage

Wanneer de lichtbakken klaar zijn dan kunnen de vakmensen bij Bosman Reklame bij je langskomen om de bakken te monteren. Dit wordt dagelijks gedaan op diverse locaties door heel Nederlands. De montage-teams kunnen jouw reclame tegen allerlei soorten ondergronden monteren. Het is zelfs mogelijk om lichtbak op het dak met behulp van stevige aluminium daksteunen met betonballast neer te zetten.

Meer weten over lichtbakken kopen?

Heb je ook interesse in het kopen van een lichtbak? Of heb je nog vragen en wil je meer weten over het gemak van dit product? Neem dan contact op met de professionele medewerkers van Bosman Reklame. Zij helpen je graag verder.