Vergaderlocatie in Noordwijk gevonden

vergaderlocatie in Noordwijk

Een vergaderlocatie in Noordwijk heb je al snel gevonden op het internet. Bij het bedrijf de Bloemenbed kan jij goed terecht om een vergadering te houden. Deze onderneming regelt het voor jouw tot in de puntjes. Zo zijn er verschillende arrangementen mogelijk zoals:

  • Het standaard vergaderarrangement bestaat uit ontvangst met koffie, verse kruidenthee en iets zoets,  onbeperkt koffie, bronwater, kruidenwater en sap. Inclusief gebruik van draadloos internet, geluidsinstallatie met microfoon, projectiescherm en flipover.
  • Het standaard vergaderarrangement kan uitgebreid worden met een lunch. Deze vindt dan plaats in onze andere sfeervolle kas, theedrinkerij en Kwekerij Noordwijk Buiten.
  • Het arrangement van 8 uur met lunch kan uitgebreid worden met een borrel.

vergaderlocatie in Noordwijk

Deze vergaderlocatie in Noordwijk was vroeger een kas

De Bloemenbed was vroeger een kas waar bloemen en planten werden gekweekt. Het is er lekker licht en ruim. Ook is er genoeg parkeer plaatsen en kan iedereen dus zijn of haar auto kwijt. Maar ook is dit bedrijf in te huren voor trouwerijen en je kan er overnachten. Deze onderneming luistert goed naar je wensen en zal het tot de puntjes voor je regelen. Dus voor een vergaderlocatie in Noordwijk moet je op deze locatie zijn. Je zou er geen spijt van krijgen.