Nieuwe Dames veiligheidsschoenen kopen

Ik houd van online shoppen, ik zit graag s ‘avonds in mijn vrije tijd na werk even achter mijn laptop de laatste trends en items te bekijken. Het leukste vind ik om koopjes te vinden en op zoek te gaan naar aantrekkelijke kortingsacties. Want zeg nou zelf, het is ontzettende leuk om de beste en goedkoopste items te vinden! Normaal gesproken kijk ik dus naar normale dingen als accessoires, jurkjes, schoenen oftewel typische vrouwenkleding. Maar deze keer heb ik een uitdaging. Deze keer moet ik een noodzakelijke aankoop doen, namelijk nieuwe veiligheidsschoenen kopen voor op werk. Ik werk als kok in ons dorp bij een lokaal restaurant genaamd Bistro Puur. Het is verplicht om veiligheidsschoenen te dragen tijdens mijn werk. Ik ben blij dat ik de hele dag in de keuken sta met die schoenen zodat niemand mij er in kan zien lopen, want ze zijn niet om aan te zien.
Mijn huidige veiligheidsschoenen zijn versleten en ik moet dus op zoek naar een nieuw paar. Als online koopjesjager ging ik dus natuurlijk op zoek naar leuke maar ook betaalbare veiligheidsschoenen.

Online webshop voor veiligheidsschoenen
Ik was op zoek naar een hoog model dat een beetje een stoere uitstraling had, maar toch praktisch is voor mijn werk. Daarbij was het voor mij erg belangrijk dat de schoen water en vuil afstotend is, want als kok kan ik nog wel eens wat laten vallen op mijn schoenen. Een andere prioriteit voor mij was dat de schoen een antislip zool had.  Want als wij na het koken de boel schoonmaken kan de vloer in de keuken erg glad worden, voor die reden moet ik een schoen met een goed profiel hebben zodat ik niet kan uitglijden. Na wat zoeken kwam ik uit op de Sixton Bergamo werkschoenen met een S2 normering. Deze veiligheidsschoenen voldoen aan al mijn eisen en ze zien er ook nog eens hip uit. Toen ik ze had besteld kreeg ik ze de volgende dag al binnen! Ik had ze namelijk voor 16 uur besteld en dan krijg je ze de volgende dag thuis bezorgd. Kan ik ze gelijk inlopen!