Inhuren van architect Hilversum

Voor een nieuw te realiseren plan ben ik op zoek gegaan naar architect Hilversum die geschikt is voor de klus. Het ging mij er met name om dat ik een nieuwe pand kan ontwerpen en dit vervolgens kan realiseren. Onze pand waar we momenteel zitten begint aardig klein te raken waardoor we erg snel op zoek moesten naar een nieuwe pand. Dit is dan ook wat we gedaan hebben echter begint deze nu ook krap te worden. Hier was ik zo klaar mee en ben een architect gaan zoeken die met mij samen een plan op tafel kan leggen om een groot pand te laten bouwen.

Snelle servicelokaal18b

Het ging er bij mij wel op dat dit op een zeer korte termijn gebeuren moest. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van architect Hilversum. Beter bekend als Lokaal 18 B2. Hun weten immers maar al te goed hoe belangrijk het is om goede service te verlenen. Hierin willen ze je maar al te graag assisteren en meedenken om het te realiseren. Vanaf het moment dat ik akkoord heb gegeven voor de offerte van hun zijn ze ook intensief aan de slag gegaan om dit te realiseren voor mij. Al binnen enkele dagen had ik een overzicht voor me liggen met de planning hoe dat hun het willen aanpakken. Zodra ik hier akkoord voor geef gingen ze er ook meteen mee aan de slag.Websteen-blad-1-768x507