Beste moment om te investeren in crypto

Het is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen; wat is nu het juiste moment om een cryptocurrency te kopen? Dat is echter een vraag waar geen eenduidig antwoord op te geven is, maar waar we wel een paar richtlijnen voor kunnen geven.

Het is een zin die we veel tegenkomen in de cryptowereld; koop laag, verkoop hoog. Als je een cryptocurrency in het vizier hebt (na gedegen research) dan is het verstandig de grafiek van de koers te bekijken. Kijk naar de 4 uur-grafiek en naar die van één dag. Als de coin op een ATH (all time high) staat dan is het wellicht niet het beste moment op in te stappen dus wacht dan op een dipje.
Het is ook heel verleidelijk om in een munt te stappen wanneer je de prijzen omhoog ziet schieten, maar in veel gevallen ben je dan al te laat en loopt het af met een domper. Dit principe wordt ook wel FOMO (Fear of Missing Out) genoemd.

Zoom wat verder uit en koop niet zomaar een munt die op zijn hoogste punt in weken of maanden staat. Het is verstandig om goede munten die in een dip(je) zitten uit te zoeken en daarin te investeren. Laag kopen en hoog verkopen dus.

Cryptocurrency kopen online doe je natuurlijk altijd bij Bitvavo.com.