Credit card

Zonder klanten kan een bedrijf simpelweg niet bestaan, uw klanten zijn uw belangrijkste bron van inkomsten. Om dit te verhogen zult u dus meer rendement ui uw relaties moeten halen. Focum helpt u daar een handje bij, wij zijn de specialist als het gaat om datamanagement en datakwaliteit. Dankzij dit analytische inzicht kunnen we u meer over u klanten vertellen. Door het verbeterde inzicht in het gedrag en de wensen van u klanten kunt u hun vervolgens beter van dienst zijn.

Datakwaliteit zegt wat over uw klanten

Hoe meer u weet over u klanten, des te eenvoudiger wordt het om ze te bereiken. Met datakwaliteit management van Focum weet u binnenkort alles en nog meer over de behoefte van uw doelgroep. Dit is handig om uw marketingstrategie vorm te geven. U weet beter wat uw boodschap moet zijn en waar u deze kunt verkondigen. Door gedegen onderzoek van Focum weet u voortaan beter welke marketingkanalen, en welke producten het meest rendabel  zijn. Onze diensten zijn daardoor vanzelf terug te verdienen omdat het meer omzet tot gevolg heeft.

Achter uw geld aan met creditmanagement

Hoewel klanten het meeste waardevolle voor onze onderneming zijn, kan het soms wel lastig worden als men niet op tijd of helemaal niet weet te betalen. Zelf heb je ongetwijfeld ook de nodige kosten waardoor  je dan al snel in de problemen komt. De eerste stap van creditmanagement is het verkrijgen van inzicht in het aantal crediteuren en de bedragen die open staan. Ook bij nieuwe klanten kunnen we u helpen. Zo toetsen we bijvoorbeeld eerst of het bedrijf wel voldoende kredietwaardig is.