Zo hou je jouw personeel tevreden

Voor bijna alle bedrijven geldt dat de medewerkers de drijvende kracht zijn. Dat betekent dus dat je ze tevreden moet houden. En dat is niet altijd gemakkelijk. Het is belangrijk dat jij tijd en geld investeert in jouw werknemers. In dit artikel geef ik drie mogelijkheden om blijk van waardering uit te spreken richting jouwe werknemers. Lees je mee?

Zorg voor een goede band tussen jou en je werknemers

Uit onderzoek blijkt dat een goede band tussen werknemers en leidinggevende meer dan belangrijk is. Het is belangrijk dat jullie elkaar kunnen vertrouwen. Hier moet natuurlijk van beide kanten in worden geïnvesteerd, maar het initiatief ligt bij jou! Je schept een band door je waardering uit te spreken en ruimte te laten voor verbetering.

Een cadeautje op z’n tijd

Een cadeautje op z’n tijd doet iedereen goed. Iedereen vindt een cadeautje wel leuk. Het leukste is nog als het een cadeautje is waar je werknemers ook nog wat aan hebben. Geef ze bijvoorbeeld in de winter een bedrukte muts. Maar ook de wel bekende bedrukte pen doet het altijd goed. Het is vooral leuk als het een praktisch cadeau is, en extra leuk is het wanneer het bedrijfslogo erop staat. Dat zorgt voor een leuk aandenken. Voor alle mogelijkheden voor een bedrukt cadeautjes neem je even een kijkje bij: bedrukken.nl

Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje

Een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeestje is een moment van ontspanning. Het is leuk voor collega’s om elkaar beter te leren kennen en dichtbij elkaar te komen. Een leuk idee is om bijvoorbeeld een escape room te boeken. Een escape room is een leuke manier om elkaar echt beter te leren kennen en een leuke activiteit om aan de team building te werken.