WiFi problemen snel laten oplossen door The Networkers

WiFi problemen

Voor veel organisaties vormen WiFi problemen een van de grootste ergernissen op de werkvloer. Zo beschikken veel organisaties over een uitgebreide infrastructuur, waarbij losse apparaten op het WiFi-netwerk zijn aangesloten. Het maakt dat het bijvoorbeeld mogelijk is om een printer op afstand te bedienen. Niet alleen wordt het bedienen van de printer lastiger bij WiFi problemen, ook is flexwerken vaak niet langer mogelijk. Juist doordat flexwerken sterk in opkomst is, kiest men vaker voor een groot WiFi-netwerk op de werkvloer. Zo zijn medewerkers niet langer afhankelijk van een vast ethernetkabel bij het opzetten van een verbinding met het netwerk.

Experts

Hulp bij het oplossen van WiFi problemen

Wanneer u met WiFi problemen te maken krijgt, wilt u deze zo snel mogelijk laten verhelpen. Veel bedrijven werken met een netwerkbeheerder, die toeziet op de continue werking van de verschillende netwerken op de werkvloer. Het kan echter voorkomen dat de netwerkbeheerder ten tijde van de WiFi problemen afwezig is, of dat ook de beheerder niet voor een passende oplossing kan zorgen. In zo’n geval is het raadzaam om een externe partij in te schakelen voor het oplossen van de WiFi problemen. U wilt immers zo kort mogelijk zonder internetverbinding zitten!

Internet

Voorkom een dergelijke situatie met de juiste infrastructuur

Om WiFi problemen in de toekomst tegen te gaan, is het raadzaam om voor een degelijke infrastructuur te zorgen. Laat bijvoorbeeld twee WiFi-netwerken aanleggen. Een netwerk voor uw gasten, het andere voor uw medewerkers. Niet alleen is dit veiliger, ook heeft u altijd een oplossing als een van beide netwerken met een WiFi probleem kampt. Het voorkomt dat uw bedrijfsactiviteiten een korte tijd stil komen te liggen door deze problemen. Een organisatie als The Networkers kan u helpen bij het opzetten van deze infrastructuur. Samen met u bekijken ze wat uw wensen zijn en welke oplossing hier het beste op aansluit.