Volg deze stappen als je een auto wilt leasen zonder jaarcijfers

Wist je dat het mogelijk is om een auto te leasen zonder jaarcijfers? Als we ondernemers vragen wat zij de moeilijkste periode vonden van hun ondernemerschap, dan is de beginperiode 9 van de 10 keer het antwoord dat ze geven. Ze moesten nog hun netwerk opbouwen, ze kregen weinig hulp en ze wisten nog niet genoeg over waar ze voordelen konden pakken. Wij bieden beginnende ondernemers graag wat hulp aan. Als je net begonnen bent, zul je nog geen super omzetten draaien. Dat hoort er nu eenmaal bij als starter. 

Toch heb je een bedrijfswagen nodig. Een auto leasen is essentieel voor de groei van jouw onderneming. Daarom is het fijn dat er aanbieders zijn waar je niet alleen voor een goede prijs een auto kunt leasen, maar waar je ook een auto kunt leasen zonder jaarcijfers. Een goed voorbeeld hiervan is Leaseparcours. Ga naar de site van leaseparcours.nl om te ontdekken wat er mogelijk is. In deze blog vertellen we je meer over een auto leasen zonder jaarcijfers.

Waarom is een auto leasen zonder jaarcijfers vaak niet mogelijk?

Dat je een auto kunt leasen zonder jaarcijfers is eigenlijk uitzonderlijk. De meeste maatschappijen doen hier niet aan. Dit komt omdat ze de eis stellen dat je als ondernemer minimaal één jaar aan omzetcijfers kunt laten zien. Zonder deze cijfers wordt er niets gedaan met je aanvraag. Dit wordt gedaan omdat deze maatschappijen er zeker van willen zijn dat je het maandelijkse tarief voor je leaseauto kunt betalen. Tegelijkertijd zijn er leasemaatschappijen die dit geen eerlijke gang van zaken vinden. Waarom zou een startende ondernemer niet kunnen voldoen aan het maandelijkse tarief? Bovendien zou het hun bedrijf een boost geven. Zo wordt bijgedragen aan een groeiend nieuw bedrijf.

De voordelen van een auto leasen zonder jaarcijfers

Het grootste voordeel hebben we eigenlijk hierboven al benoemd. Wat is het fijn dat je als startende ondernemer niet minimaal één jaar aan omzetcijfers hoeft te laten zien om een auto te kunnen leasen. Voor een beginnend bedrijf is dit van essentieel belang. Je kunt meteen een auto voor je bedrijf leasen. Hierbij heb je de keuze uit meerdere soorten leases, bijvoorbeeld financial lease of occasion lease. Je wordt niet in je keuze qua auto beperkt.