rie laten uitvoeren

Ik ben een onderneemster en ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn personeel zich veilig voelt.Ik doe er dan ook alles aan om mijn onderneming te runnen volgens de eisen van de arbo wet. Helaas hoorde ik van een vriend dat hij een fors boete opgelegd had gekregen van de arbo wet, omdat hij een paar kleine dingetjes vergeten was. Om deze boete voorkomen wilde ik een rie laten uitvoeren. Natuurlijk wilde ik een bedrijf hiervoor inhuren die alle ins en outs weet beetreft de arbotwet, maar waar kon ik deze vinden? Met deze gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Simpelweg omdat tegenwoordig vrijwel alles te vinden is via het internet. Nu was dit ook weer het geval want via de link rie laten uitvoeren kwam ik terecht op de website rieofferte.nu!

rieofferte.nu

Rieofferte.nu is betrouwbaar!

Via de website van rieofferte.nu kon ik een aanvraag plaatsen. Na het plaatsen van deze reactie kreeg ik een offerte opgestuurd voor een bedrijf die deze risico inventarisatie en evaluatie voor mij kon gaan uitvoeren.Onmiddellijk heb ik de offerte ondertekend en opgestuurd. Een aantal dagen later kwam er een zeer klantvriendelijke man langs. Hij werkte voor het risico inventarisatie en evaluatie bureau. Hij bekeek mijn onderneming met een scherp oog. Na zo’n drie uur rondgekeken te hebben had hij de uitslag voor mij! Gelukkig was deze uitslag positief hij vertelde mij dat mijn onderneming voldeed aan alle eisen van de arbowet. Natuurlijk was dat voor mij een fijn gevoel!

rie laten uitvoeren