Terrasschermen vallen goed in de smaak!

1 Het onderwerp van vandaag gaat over Terrasschermen. Ik heb besloten om het hier over te gaan hebben aangezien ik ondernemers bewuster wil maken op het gebied van wat klanten verwachten. Een goede vriendin van mij heeft namelijk een restaurant aan het strand.  Afgelopen week is mijn vriendin druk bezig geweest met het renoveren, van haar terras. Ze wilde niet alleen renoveren maar ze wilde ook graag dingen die meer klanten zouden kunnen trekken. Via het internet is ze gaan zoeken naar allerlei producten waarmee ze haar terras kon upgraden. In verloop van tijd kwam ze terecht op de website van Xterior. Xterior heeft een zeer breed assortiment betreft windschermen, parasols en andere horeca spullen. Na een tijdje rondgeneusd te hebben op deze website, had ze besloten wat ze graag wilde hebben!

Een top windscherm!1

Ze heeft dus een gekozen om een paar Terrasschermen te bestellen. Enkele dagen later werd de windscherm al geleverd. Ik was er bij toen ze geleverd werden en ik moet zeggen dat ze er echt super gaaf uit zagen. Ze heeft zeker slim geïnvesteerd in deze schermen. Laatst had ik contact met haar en bleken haar klanten het dus ook echt een top aankoop te vinden. Ze kunnen nu lekker terrassen zonder de harde wind!3