Payrollplaats is geschikt voor iedere ondernemer

branche-industrie Mocht je ondernemer zijn en je zit er niet op te wachten op maandelijks druk bezig te zijn met het uitbetalen van het loon, dan raad ik je aan om op de website van Payrollplaats te kijken. Sinds dat ik het bedrijf heb aangemeld bij hun merk ik goed dat ik veel meer tijd vrij heb voor andere dingen. Denk hierbij aan het bijhouden van de zakelijke relaties, ook de klantenbestand bijhouden is een prioriteit geworden. Uiteraard heb ik nog steeds tijd genoeg voor het personeel, dit is juist meer geworden aangezien ik niet meer het loon hoef uit te betalen. 

Online een afspraak inplannen?branche-retail

Bij Payrollplaats kan je gemakkelijk op hun website een afspraak inplannen. Hier houdt je gemakkelijk je eigen agenda bij de hand houden en bekijken wanneer de afspraak het beste plaatst kan vinden. Ikzelf vind dit persoonlijk erg prettig omdat het dan via mijn agenda gaat en ik zo het beste kan inplannen. Al met al heb ik het gesprek gehad en vanaf dat moment heb ik er voor gekozen om klant te worden bij hun. Goede service wat voor mij erg belangrijk is, ook het uitbetalen verloopt volgens afspraak! Zo weet ik zeker dat de medewerkers het loon krijgt wanneer ik afgesproken heb.branche-zorg