Met deze locker ben je iedereen voor en zorg je voor de beste service.

locker 3

Het is tegenwoordig steeds belangrijk geworden dat je jouw eigendommen beveiligd. Dit omdat de spullen die we vandaag de dag hebben, steeds nieuwer en voorzien van de nieuwste technologieën zijn voorzien. Hierdoor worden ze ook meer waard. Verder hechten we dan ook meer waarde aan hetgeen dat we weten dat die spullen veilig liggen opgebaard. Dat kan gelukkig met een locker met pincode! Zo blijf je ook als onderneming voor op de rest wat betreft de lockers.

Wat zijn de eigenschappen van een locker met pincode?

Een locker met pincode brengt vele voordelen met zich mee. Zo is zo’n locker met pincode ontzettend gebruiksvriendelijk wat ervoor zorgt dat jouw gebruikers, wat in de vorm van klanten of medewerkers kan zijn, tevreden zijn en ook blijven wanneer zij bij jou zijn. Daarnaast bespaart het jou als eigenaar ook veel gedoe. Dit omdat het oude systeem waarbij je nog een druppel, een sleutel, een badge of soms nog muntgeld nodig had om deze te openen en te sluiten. Dit is voor de gebruiker dus een stuk makkelijker geworden en vereenvoudigd. Daarnaast is de kans dat iemand zo’n sleutel of iets dergelijks kwijtraakt ook beperkt. Dit scheelt jou kostbare tijd. Verder kan je ook deze lockers zo instellen dat zij voor een maximaal aantal uur in gebruik kunnen verkeren, maar ook kan je een tijd instellen. Dit kan respectievelijk 24 uur en 00:00 zijn. Een laatste idee is dat iedere gebruiker maar één locker kan gebruiken. Zo zorg je ervoor dat de lockers optimaal kunnen worden gebruikt.

Uit welke materialen kan ik kiezen?

De lockers met pincode zijn in verschillende materialen te vinden. Zo kan de locker gemaakt zijn van hout, metaal, staal of Volkern. Hierdoor zorg jij ervoor dat deze locker niet alleen super functioneel is, maar er ook nog heel mooi uit ziet waardoor het uitnodigend is voor de gebruiker.