Likes kopen voor je pagina, een must-do

Voor iedere social media pagina kun je likes kopen, van Facebook tot aan Instagram. De reden dat mensen likes kopen is om hun bedrijfspagina er overtuigender uit te laten zien en beter te ranken in de Google zoekmachine en social media zoekmachines. Met meer vind ik leuks kom je ook sneller naar voren, dus het leidt niet alleen tot een betrouwbaardere uitstraling, maar ook tot een betere vindbaarheid.

Bovenaan in alle zoekmachines

Test het zelf maar eens uit en zoek maar eens een pagina op in Facebook, Youtube, of Instagram. Welk woord of woordencombinatie je ook intypt, de pagina’s met de meeste likes of volgers komen als eerst in de zoekresultaten naar voren. Zit je hier niet tussen met jouw pagina of profiel, dan loop je dus een hoop bezoekers mis.

Tellers zijn belangrijker dan je denkt

Potentiële klanten kijken wel degelijk naar de tellers. Een hoge teller zorgt voor meer overtuiging en daardoor zal een klant sneller bij jouw bedrijf iets kopen of bestellen, zeker wanneer ze twijfelen tussen jou en de concurrent. Wie de beste beoordeling heeft en/of het meeste likes of volgers, komt er vaker als winnaar uit.

Bedrijven kunnen niet zonder social media

Als bedrijf kun je al lange tijd niet meer om social media heen. Bezoekers kijken vaak hoe je social media kanaal eruit ziet en dat kan je maken of breken, zeker als beginner. Het is dus slim om een flinke porties volgers of likes te kopen om direct mee te kunnen doen met de grote jongens. Wil je het allemaal zelf op eigen houtje doen, dan kun je vaak lang wachten. De klanten die je misloopt is een hoger verlies, dan hetgeen wat je moet investeren om de tellers omhoog te krijgen.

Beste Return of Investment

Hoeveel klanten heb jij als ondernemer nodig om de aanschaf van de volgers of likes terug te verdienen? Meestal niet meer dan 1 of 2 wanneer je de producten bij https://www.Likes-Kopen.nl besteld. Je kunt al voor 10 euro namelijk de teller snel en veilig laten ophogen, zonder dat je het risico loopt door de mand te vallen of je account op het spel te zetten. Likes-Kopen.nl heeft namelijk zeer veel ervaring en is een van de grootste leveranciers binnen de EU. Zo weet je in ieder geval dat ze veel ervaring hebben en hetgeen daadwerkelijk leveren wat je ook hebt besteld.

Welke social media kanalen moet je als bedrijf hebben

Tegenwoordig kun je niet om Facebook en Instagram heen. Eigenlijk heeft ieder aanzienlijk bedrijf deze twee kanalen als verlengstuk van haar website of webshop nodig. Dit vergroot namelijk het bereik en leidt tot meer bezoekers. Bezoekers vertalen zich weer in klanten, en dat levert geld op. Youtube wordt ook steeds vaker gebruikt omdat dit videokanaal veel wordt ingezet om snel informatie te verkrijgen. Door een goede video te maken kun je wederom veel bezoekers naar je website of webshop krijgen.

Tips voor een succesvol social media kanaal

Hierbij geven we je nog enkele tips om van je social media kanaal een nog groter succes te maken.

Tip 1: Zorg ervoor dat je kanaal er gelikt uitziet. Een goede omslagfoto en profielfoto zijn erg belangrijk. Dit is het eerste wat men ziet. Zorg dat dit je bedrijf duidelijk genoeg vertegenwoordigd.

Tip 2: Zorg dat je een aantal goede foto’s hebt geüpload die je business of producten vertegenwoordigd. Denk als voorbeeld aan productverpakkingen. Deze zien er niet voor niets zo uit dat je ze wilt kopen.

Tip 3: Koop volgers en koop likes om je profiel een goede fundering te geven. Kom niet als beginner over want dan haken mensen af. Je krijgt maar een kans om een goede indruk te maken.