Kennen jullie het bedrijf Anera?

Anera

Anera

Goed geholpen

Hebben jullie al eens gehoord van Anera? Zij zijn de specialist op het gebied van bijvoorbeeld magazijnvloeren! Wij hadden een tijd geleden besloten dat wij een nieuwe magazijnvloer wilden hebben. Daarmee konden wij namelijk meer gebruik maken van de ruimte die wij tot onze beschikking hebben. Wij werken nu meer in de hoogte, en daardoor hebben wij dus meer plek in het magazijn! Anera levert de juiste vloeren, zoals mezzanine, dus daar wilden wij meer van weten. Met Anera heb ik contact opgenomen en zij wisten direct waar wij naar op zoek waren. Zijn hebben voor ons een soort ontwerp gemaakt en verteld wat de beste technieken zijn om deze vloeren in elkaar te zetten. Uiteindelijk hebben wij in overleg de offerte geaccepteerd en kwam Anera ervoor zorgen dat wij zo snel mogelijk gebruik konden gaan maken van de magazijnvloer.

 

Anera

Snelle service

Het hele proces verliep met dit bedrijf erg snel! Al binnen een paar weken hadden wij contact opgenomen, de mogelijkheden besproken, onze wensen verteld, een ontwerp gezien, een offerte gekregen, deze goedgekeurd en was er een afspraak gemaakt om de vloeren te installeren. Nu hebben wij er erg veel plezier van en werken wij een stuk efficienter dan voorheen!

Voor iedereen die zijn magazijn  bijvoorbeeld wil uitbreiden, raden wij dit bedrijf aan. Met hen kan jij in overleg bepalen wat de handigste manier is en heb je in no time een nieuwe verdieping in het magazijn staan! Voor een mooie prijs krijg je echte kwaliteit.