Jaagers kan jou een zeer aantrekkelijke webshop aanbieden

Jaagers

Jaagers is dan ook gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige Magento webshops. Voordeel Jaagershiervan is dat je deze makkelijk zelf kan onderhouden. Zodra jij een nieuwe product in de winkel krijgt en deze wil jij ook op de website zetten, is dit heel makkelijk te realiseren. Door de open source kan iedereen van de Magento webshop gebruik maken. Vanaf het moment dat ik op zoek was naar de mogelijkheden om mijn producten te koop aan te bieden, was ik op de website van RIFF terecht gekomen. Dit is de nieuwe naam van meerdere bedrijven, alleen maal met hetzelfde doel.

Samen met een eigen online marketing en webcare afdeling hebben wij ronde de tafel gezeten. Hier werd gekeken hoe ik op een makkelijke manier zoveel mogelijke klanten kon aantrekken. Hier werd gesproken over de klantreis en dat vond ik best wel een passend woord.

Zonder Jaagers was mijn omzet niet zo snel gestegen

JaagersIk heb het wel steeds over Jaagers, maar eigenlijk heet dit bedrijf nu RIFF. Vanaf 6 september zijn zij gaan samenwerken met Webcare Company en Tribal onder deze naam. Door deze samenwerking zijn zij in staat om een compleet pakket aan te bieden: van bouwen en onderhouden tot boosten en engagement management. Mijn bedrijf is hier in ieder geval een stuk bekender om geworden, dankzij hun goede hulp. 

Door een zeer mooie en opvallende webshop voor mijn bedrijf te bouwen, heb ik veel nieuwe klanten erbij gekregen. Veel mensen merkten mijn bedrijf nu pas op, terwijl deze al vele jaren bestaat. Het leuke is nu wel dat ik zelf foto’s van nieuwe producten toe kan voegen. Dat was mij nooit eerder gelukt, maar nu door gebruik te maken van Magento een kinderspel. Per foto kan ik er een pakkende tekst erbij schrijven en dat maakt het kopen alleen maar interessanter.