Is een Bureau op maat de toekomst?

Verstelbaar bureau

Een Bureau op maat is niet echt iets wat iedereen in huis heeft of nodig heeft. Toch zie je het steeds vaker voorbij komen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar vaak komt het neer op twee zaken. De meeste mensen kopen gewoon een standaard bureau. De mensen die een aparte afmeting nodig hebben voor dat ene specifieke plekje in hun huis, of mensen die gewoon iets aparts willen dat bijna niemand anders in hun omgeving heeft kiezen voor een Bureau op maat.

Praktische oplossing

Die eerste groep moet wel voor een Bureau op maat kiezen omdat de standaard bureaus simpelweg niet op dat plekje passen waar zij hem willen hebben. De meeste, standaard bureaus zijn namelijk 120 cm breed. Nu zul je net zien dat het beste plekje in je huis voor een bureau 110 cm breed is. Een zaag gebruiken is nu eenmaal zonde, zeker als je hem over een tijdje misschien wel wilt verkopen. Een Bureau op maat heeft precies de goede afmetingen. En hij is ook, net als een kant-en-klaar bureau, netjes afgewerkt, waardoor een eventuele verkoop in de toekomst niet wordt bemoeilijkt.

Het oog wilt ook wat

De tweede groep is steeds meer in opkomst. Het oog wilt immers ook wat. Als je echt een apart bureau in huis wilt hebben, wat niemand anders heeft, dan moet je een Bureau op maat kiezen. Deze kun je namelijk precies laten maken zoals jij hem wilt hebben. Misschien wil je wel een schuine rand hebben of, nog unieker, een specifieke vorm. Zo heb jij straks het enige bureau in de buurt die de vorm van een halve maan heeft, bij wijze van spreken dan hè. Wat ik probeer te zeggen is dat je allerlei kanten op kunt met een Bureau op maat. Dus als jij graag met design bezig bent, en zelf wilt bepalen hoe jouw bureau er uit ziet, kies dan voor een Bureau op maat.