Hoe kom je bovenaan Google?

hoe kom je bovenaan google

Hoe kom je bovenaan Google? Dat is een vraag waar veel mensen een antwoord op willen hebben. Je wilt natuurlijk gevonden worden en hoe kan dat beter dan op de eerste pagina van Google? Uiteraard heeft dit met SEO strategie te maken. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is belangrijk dat je weet hoe dit werkt wil je bovenaan Google komen te staan, aangezien Google’s ranksysteem meer dan 200 algoritme-factoren bevat.

hoe kom je bovenaan google

Search Engine Optimization

Sinds dat het internet erg populair is geworden en men er continu gebruik van maakt, heeft Google algoritmes moeten introduceren om alles goed te laten verlopen met betrekken tot SEO (zoekmachine optimalisatie). Het web wordt letterlijk dagelijks gespamd en niet iedereen kan op de eerste pagina verschijnen. Wanneer webpagina’s dus geen waarde toevoegen en maar klakkeloos zoekwoorden implementeren om bovenaan te komen, gaat dat dus niet werken. Maar hoe werkt het dan wel?

SEO strategie

hoe kom je bovenaan google

Er zijn enkele basisprocessen die je kunt aanhouden wanneer je jouw zoekresultaten wilt verbeteren:

  • De zoekwoorden vinden waarop jouw website slecht scoort
  • Erachter komen waarom andere pagina’s boven jou komen te staan
  • Die pagina’s verslaan door die bovenstaande punten aan te pakken
  • Bovenstaande stappen herhalen

Dit klinkt simpel, maar dat valt tegen. Gelukkig weten ze er bij Intelligent Online alles van! Zij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen je zo verder helpen. Neem een kijkje op hun website, contacteer ze en voor je het weet sta jij bovenaan Google!