Een no cure no pay incassobureau

no cure no pay incassobureau

Vandaag ga ik het met u hebben over no cure no pay incassobureau. Een aantal klanten wilde niet betalen voor de geleverde diensten, dat terwijl de kwaliteit juist erg goed was. Maar na een aantal facturen opgestuurd te hebben zonder resultaat was ik het op een begeven moment zat. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een betrouwbaar en voordelig incasso bureau. Via het internet kwam ik in aanraking met vele aanbieder maar deze waren niet interessant voor mij. Totdat ik terecht bij de link no cure no pay incassobureau. Deze link verwees mij door naar de website van Bill incasso!

Keurmerk

Meer over Bill incasso!

Bill incasso is in incassobureau die rekening houdt met zijn klanten. Bill incasso is zeker van zijn en u hoeft alleen maar voor de diensten van Bill incasso te betalen wanneer er ook daadwerkelijk geld wordt verhaald bij de klanten. Ook vind ik de werkwijze van Bill incasso geweldig want u wilt natuurlijk geld ontvangen van klanten, maar u wilt deze klant ook behouden als klant. Wanneer u een deurwaarder op een klant afstuurt komt hij/zij niet meer terug. Gelukkig Handelt Bill incasso niet gelijk direct, maar eerst worden er een aantal brieven met waarschuwingen verstuurd. Wanneer hier niet op wordt gereageerd dan komt er een deurwaarder bij kijken. Persoonlijk ben ikzelf zeer te spreken over de diensten van Bill incasso. Dankzij Bill incasso is er veel geld verhaald bij klanten waardoor mijn omzet fors is verhoogd.

Aanrader