Een no cure no pay incasso bureau

no cure no pay incasso

Wanneer ik een dient liever aan klanten dan wil ik hier natuurlijk betaald voor worden. Een geruime tijd is mijn personeel en ik zelf druk bezig geweest met het opleveren van een grote opdracht. Het ging om veel geld maar keer op keer werden te facturen niet betaald terwijl de opdracht was verwerkt. Op een begeven kwam ik als onderneemster hierdoor in de problemen. Simpelweg omdat het leveren van deze bestelling mij veel kosten heeft opgeleverd. Zodoende nam ik het besluit opzoek te gaan naar een goed en betrouwbaar incassobureau te gaan zoeken. Simpelweg omdat de openstaande facturen z.s.m. betaald moesten worden. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet met de hoop een incassobureau te vinden. Na een tijdje het internet bekeken te hebben kwam ik terecht bij de link no cure no pay incasso. Via de link no cure no pay incasso belandde ik op de website van Bill incasso.

no cure no pay incasso

Een betrouwbaar incassobureau

Uiteindelijk heb ik Bill incasso ingehuurd voor het verhalen van het totaalbedrag bij deze klant. Echter werkt Bill incasso op no cure no pay basis wat geweldig is. Dit houdt namelijk in dat ik alleen hoef te betalen voor de diensten als het geld wordt verhaald. Gelukkig is het gehele bedrag verhaald wat mijn bedrijf heeft gered. De omzet is weer stabiel en dat heb ik te danken aan Bill incasso een betrouwbaar incassobureau. Dus wilt een klant niet betalen? bekijkt u dan de bovenstaande website eens!

Bill incasso