Een goed telefoonwinkel in Arnhem

logo myphone arnhem

Ben je op zoek naar een telefoonwinkel in Arnhem omdat je telefoon is gevallen en deze door de val kapot is gegaan? Dan ben je bij Myphone aan het juiste adres. De experts van dit bedrijf hebben namelijk erg veel ervaring op het gebied van telefoon reparaties. 

6 tot 12 maanden garantie op de vervangende onderdelen 

Je bent voor een telefoonwinkel in Arnhem aan het juiste adres bij iPhone omdat de monteurs van dit bedrijf erg veel ervaring en kennis hebben opgedaan in de loop van de jaren waarin zij inmiddels telefoons en iPads repareren. In de meeste gevallen duurt een telefoon reparatie niet langer dan een half uur en kun je in de winkel wachten terwijl jouw telefoon gemaakt wordt. De monteurs gebruiken voor de reacties ook uitsluitend kwalitatieve onderdelen zodat je na de reparatie weer lang kunt genieten van je telefoon. Op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden zul je tevens ook 6 tot 12 maanden garantie ontvangen. Wanneer er binnen deze garantieperiode iets mis is met de vervangende onderdelen zal er een passende oplossing worden gezocht. 

Myphone Arnhem


Een uitgebreide uitleg voordat de reparatie van start gaat 

Als je er zeker van wilt zijn dat je direct geholpen wordt is het handig om van te voren een afspraak te maken. Voordat de reparatie van start gaat zul je van de monteur een uitgebreide uitleg krijgen over wat er met jouw telefoon zal gaan gebeuren wat de kosten van de reparatie zullen zijn zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.