Een fijn Internet Marketing bureau nabij Waalwijk

Internet Marketing bureau Waalwijk

Omdat ik graag een webshop wil beginnen, heb ik contact op genomen met het Internet Marketing bureau nabij Waalwijk. Een tijdje geleden heb ik ontdekt dat ik het erg leuk vind om mijn eigen tassen te maken. Ik kwam op het idee om die te verkopen toen een mevrouw laatst aan mij vroeg waar ik mijn leren rugzak vandaan had. Wij wisselde contact gegevens uit en ik maakte de zelfde rugzak voor haar. Nadat ik die af had, wilde ik er eigenlijk meer maken. Tijdens de afspraak met het bedrijf legde ik aan hen mijn wensen uit. Het was voor mij heel erg belangrijk dat de website er modern en overzichtelijk uitzag. Vooral de foto’s van mijn producten zouden moeten opvallen. Het bedrijf ging direct aan de slag om een ontwerp te maken voor mij.

Internet Marketing bureau Waalwijk

Een mooi resultaat

Naast dat het Internet Marketing bureau nabij Waalwijk een webshop voor mij ging ontwerpen, gingen zij mij ook helpen met mijn vindbaarheid. Zij hadden namelijk aan mij uitgelegd dat een hoge positie in zoekmachines erg belangrijk is. Zo kunnen meer mensen mijn webshop vinden en mijn tassen kopen. Daarnaast maakte zij een plan voor mijn social media. Het leek mij erg leuk om dat zelf te onderhouden, maar ik weet er niet zoveel vanaf. Gelukkig kan het bedrijf mij hierin goed begeleiden. Zelf vind ik het erg prettig dat zij mij op elk vlak kunnen helpen. Het bedrijf liet mij weten dat altijd bij hen terecht kan als ik vragen heb of iets niet duidelijk is.