Een ergonomische werkstoel aangeschaft

weblogoIk heb al een paar weken enorme last van mijn rug en begin het gevoel te krijgen dat dit door mijn stoel komt. Ikzelf werk fulltime en zit dus dagelijks op deze stoel, en dat merk je. Voor enkele dagen geleden was ik het zo beu dat ik een andere stoel gepakt hebt in de hoop dat de last in mijn rug zou verminderen. Raar maar waar! Ik had dus geen last meer van mijn rug en dit bevestigd toch wel dat ik hoognodig een nieuwe werkstoel moet aanschaffen. Op het internet bieden zich een tal van bedrijven aan waar je voordelig een ergonomische werkstoel kunt aanschaffen. Bij Ergoquip heb ik een keuze kunnen maken uit een van deze stoelen.

Laten bezorgen op het kantoor.milano

Wat ik persoonlijk erg prettig vindt van het online bestellen is dat ik er de deur niet voor uit hoef te gaan. Vanachter mijn eigen laptop heb ik gemakkelijk een ergonomische werkstoel kunnen kopen en deze ook op locatie laten bezorgen waar ik het nodig heb. In de tussentijd heb ik wel gewoon doorgewerkt op de eerder gepakte stoel en hoop dan ook echt dat ik met mijn nieuwe stoel geen last meer krijg van mijn rug, anders is de moeite voor niks geweest!lyra01