De vergadertafels van Shiraz

logo shiraz furniture

Is jouw kantoor aan uitbreiding toe of wil je het kantoormeubilair graag vervangen en ben je daarom op zoek aan nieuwe vergadertafels voor jouw vergaderruimte? Dan ben bij Shiraz aan het juiste adres voor een goede service en kwaliteit vergadertafels. 

De vergadertafels van Shiraz 

De vorm volg functionaliteit en dit is bij een vergadertafels niet anders. De tafels worden dan ook altijd op vorm gekozen. Indien de vorm en maatvoering bekend is wordt het bijpassende onderstel gekozen. Zo kun je meerdere onderstellen krijgen per vorm waardoor je jouw vergader tafels geheel naar persoonlijke wensen kunt samenstellen. Het is bij Shiraz tevens ook mogelijk om de tafel op maat te laten maken als de standaard maat niet past bij de gewenste ruimte waarin de tafel zal moeten komen te staan. 

Een 2D en 3D ontwerp 

Als je twijfels over welke tafel het beste bij jouw persoonlijke wensen aan zal sluiten en hoe deze op het kantoor komt te staan kun je bij Shiraz vrijblijvend gebruik maken van 2D en 3D ontwerpen. De ontwerpers van dit bedrijf kunnen door de vele ervaring en speciale software een uitermate goed ontwerp opstellen. 

Voorbeelden vergadertafels

Zeer veel positieve reviews en een hoog klant gemiddelde 

De voorgaande klanten die aankopen bij Shiraz hebben gedaan zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de meubels en over de goede service die zij hebben ontvangen. Het bedrijf heeft daarom ook een zeer hoog kan gemiddeld en er zijn zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden.