Snel mijn TL Buis geleverd

philips-tl5-high-efficiency_tl5he8-20Afgelopen week zaten we ineens zonder verlichting. Bij ons in de keuken is dat dan een groot probleem. Je ziet niks en je kan dan gewoon niet fijn werken. We gingen daarom opzoek naar een oplossing. Op internet stonden meerdere bedrijven die lampen verkochten. Er was een bedrijf dat het beste uit de verf kwam en dat was lampdirect. Die hadden voordelige prijzen en hele goede recensies van klanten. Ik heb toen contact opgenomen en gezegd dat we een TL Buis nodig hadden. Ze gaven toen advies in welke ik moest bestellen en dat vond ik wel heel fijn. Hun wisten precies waar ze het over hadden en dat verdiend in mijn ogen en groot compliment. 

Verlichting werd snel geleverd. philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20

De TL Buis die ik had besteld had ik al binnen een dag binnen. Dat kwam ook heel goed uit want ik had hem ook echt nodig die dag. Toen het pakketje binnen was was ik echt superblij, want ik had het even niet meer geweten als hij er nog niet was geweest. Ook zag ik dat jullie andere verlichting hadden, dus wie weet bestel ik nog eens een keer wat. Voor de lezers is dit bedrijf zeker een aanrader. Je krijgt fantastische service en met de ervaring van hun krijg je altijd de juiste verlichting. 

philips-tl-d-super-80-(master)_tld8-20